Luksus i hvert godteri

Vi gjør alt selv uten hjelp av maskiner, for bare i manuelt arbeid er sjelen og en del av mesteren investert

Å bringe glede og tilfredsstillelse

Vi er stolte av å presentere vår nye kolleksjon av sjokoladetrøfler, som er et resultat av mange års erfaring og lidenskap for sjokolade av høy kvalitet.

Einar Medbygrunnlegger av Kjøbmandsgaarden Chocolate

Illustration

Hverdags luksus!

Slik at nå kan hvem som helst i nord eller syd bestille våres sjokolade. Du kan enten nyte den ved en spesiell anledning i godt selskap eller som kos i hverdagen. Vi bruker naturlige ingredienser og hver og en er håndlaget spesielt for deg.

Alt begynte i det små

På vårt lille hotell i Mandal, utviklet vi en eksklusiv sushi-meny, som vi fikk mye skryt for av våre gjester . Det samme kan sies om restauranten og rommene på hotellet. Hvor vi har tatt vare på byggets særegenheter og skapt en koselig atmosfære, med detaljer fra svunnen tider. Ved et besøk hos oss vil du svært sannsynlig bli overrasket over vår standard på mat og rom til best mulige pris. Vi har utvidet vårt repertoar og utviklet en konditor avdeling med desserter og egen håndlagde sjokolade trøfler. Som gode kjøpmenn i alt det vi gjør er vårt mål alltid å gi det beste, for best mulig pris. Siden alle fortjener luksus i hverdagen, hverdagsluksus!