Sjokoladetrøffel i pappemballasje

Sjokoladetrøffel i pappemballasje

Når tiden kommer for å skjemme deg bort etter en hard arbeidsuke, gi en venn en bursdagsgave, eller rett og slett gjøre dagen litt hyggeligere, tenker man på søtsaker. Å gi bort en sjokoladeplate eller eske med godteri er vanlig. Men håndlagde sjokoladetrøfler tar nytelse og gavegiving til et helt annet nivå.

Ved å gi bort sjokoladetrøfler viser du ikke bare den betydningsfulle plassen til mottakeren, men også at du er villig til å gi noe spesielt. Spesielle følelser. Spesielle øyeblikk.

Øyeblikk som blir innprentet i minnet og varer livet ut. Øyeblikk som gir deg "frysninger" og en hyggelig følelse i magen når du tenker på dem. Akkurat slike magiske øyeblikk gir håndlagde sjokoladetrøfler fra Kjøbmandsgaarden Chocolate.

Grunnen til at vi sender vår trøffel kun i original pappesker Kjøbmandsgaarden

Våre trøfler pakkes og sendes bare i vår signaturpappeske. Ingen plastemballasje! For det første er det en forbrytelse å pakke sjokoladetrøfler av høy kvalitet i slikt materiale. For det andre er trøfler veldig delikate, og en uforsiktig bevegelse under transport kan skade dem. Og for det tredje, hvis du oppbevarer trøfler i slik plastemballasje, reduseres holdbarheten til bare 3 dager på grunn av de naturlige ingrediensene vi bruker i trøflene.

håndlagde sjokoladetrøfler fra Kjøbmandsgaarden Chocolate

håndlagde sjokoladetrøfler fra Kjøbmandsgaarden Chocolate

Nytelse alltid ved din side

Forestill deg at du er et lite barn som prøver deilige melkesjokolade for første gang. Mamma eller pappa har brakt noe virkelig spesielt for deg å smake på. Du åpner det og prøver det. Mmm... Nå har denne følelsen tatt over deg med varme og lar deg ikke gå. "Dette er super deilig," sier du, og du tar ikke feil. Denne hendelsen blir innprentet i minnet ditt. Har du forestilt deg det? Våre kunder som smaker våre håndlagde sjokoladetrøfler for første gang, opplever en lignende sterk følelse og oppdager på nytt universet av deilig sjokolade.

Mmm... Sier barna hvis en kjærlig mor kjøpte en spesiell gave for dem.

Mmm... Sier den elskede for hvem en omsorgsfull ektemann kjøpte en delikat eske med sjokoladetrøfler.

Mmm... Hører datteren som legger en uvanlig gave til kaffen til moren sin på en så vanlig dag.

Mmm-Øyeblikkene du skaper for deg selv og dine kjære er uvurderlige. Fordi varmen og lykken de former, blir hos deg hele livet.

Skap slike øyeblikk sammen med håndlagde sjokoladetrøfler fra Kjøbmandsgaarden Chocolate.