Klarna og Stripe er et av de sikreste betaling systemene i verden

Klarna og Stripe er et av de sikreste betaling systemene i verden

Selv om Klarna og Stripe anses som noen av de mest sikre betalingssystemene, er det på grunn av en rekke sikkerhetstiltak og bruk av moderne teknologi. Her er noen av de viktigste grunnene til at disse systemene anses som sikre:

Databeskyttelse:

  1. Kryptering: Både Klarna og Stripe bruker kraftig kryptering for å beskytte konfidensiell informasjon, som kredittkortdata. Dette betyr at data som sendes mellom brukeren og systemet forblir konfidensielle og utilgjengelige for tredjeparter.
Klarna er et av de sikreste betalingssystemene i verden

Klarna er et av de sikreste betalingssystemene i verden

Svindelbeskyttelse:

  1. Overvåkning av mistenkelig aktivitet: Begge systemene bruker overvåkingssystemer for å oppdage mistenkelige eller unormale transaksjoner som kan indikere svindelaktivitet. Dette hjelper med å forhindre svindel og sikre trygge transaksjoner.
  2. Brukerautentisering: Begge systemene bruker autentiseringsmetoder som tofaktorautentisering (2FA) eller autentisering via SMS-koder for å bekrefte brukeridentiteten og forhindre uautorisert tilgang.

Beskyttelse av kundeinformasjon:

  1. Overholdelse av sikkerhetsstandarder: Klarna og Stripe følger strenge sikkerhetsstandarder for betalingskort, som PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), som sikrer beskyttelse av kortdata mot uautorisert tilgang.
  2. Behandling og lagring av data: Begge systemene følger strenge regler for behandling og lagring av personopplysninger til kunder, noe som garanterer konfidensialitet og sikkerhet.

Aktiv sikkerhet:

  1. Kontinuerlig systemoppdatering: Klarna og Stripe oppdaterer kontinuerlig systemene sine og implementerer nye sikkerhetstiltak for å beskytte seg mot moderne trusler.

Vi stoler på disse betalingssystemene fordi vi har jobbet med dem i mange år. De har bevist sin pålitelighet og sikkerhet ikke bare i Norge, men også i verden. Millioner av brukere over hele verden tok det riktige valget.

Stripe betalingssystem

Stripe betalingssystem