Hvordan kjøpe sjokolade - regler for valg av god sjokolade

Hvordan kjøpe sjokolade - regler for valg av god sjokolade

Sjokolade er hovedpersonen i konditorverdenen. Den kombinerer ømhet og tilbakeholdenhet, fantasi og alvor, smak og skjønnhet. Ekte sjokolade fra Kjøbmandsgaarden Chocolate hjelper alltid å gjenopprette energi og finne grunn til å smile. I den luksuriøse samlingen av sjokoladeprodukter vil hver person finne en plate etter sin smak.

Sjokolade er den beste gaven

En sjokoladegave er en original og velsmakende måte å uttrykke følelser og ønsker på. Hver sjokoladeplate uttrykker omsorg, lar deg føle støtte og varme. For å velge kvalitetssjokoladeprodukter, må du være oppmerksom på slike egenskaper:

Sammensetning

Kvalitetssjokolade skal inneholde ikke mindre enn 60% kakao

Aroma

Ekte sjokolade skal ha duften av sjokolade

Farge

En god sjokoladeplate kan være blank på utsiden, men inni skal den være matt

Smelting

Kvalitetssjokolade smelter gradvis, mens andre produkter kan smelte øyeblikkelig eller ikke smelte i det hele tatt

Holdbarhet

Naturlig sjokolade kan oppbevares ikke mer enn noen få måneder

sjokolade fra Kjøbmandsgaarden Chocolate

sjokolade fra Kjøbmandsgaarden Chocolate

Sjokolade laget for hånd og sjokoladetrøfler, laget etter en unik oppskrift, gleder ikke bare smaksløkene. De gir glede, inspirasjon og energi. Dette er en nyttig og verdifull gave til venner, familie og kjære. Vårt sjokoladesett vil glede selv de som ikke anser seg selv som søtsakerelskere. Den store kjærligheten til sjokolade starter med en liten deilig godbit.

For å garantert få kvalitetssjokolade, bestill settene i vår butikk. Bare fyll kurven med godteri, legg inn bestillingen og vent: innen 1-5 dager vil pakken være i hendene dine.

Håndlagde sjokoladetrøfler

Hvis du trenger en imponerende og uvanlig gave, er det beste alternativet å kjøpe sjokoladetrøfler. Runde godbiter med ganache har en spesiell plass i konditorverdenen og har blitt et kjennetegn for verkstedet vårt.

Hva er spesielt med våre trøfler? De har blitt populære på grunn av:

- kvalitetssjokolade med 70% kakao;

- delikat fløtekrem ganache;

- sjokoladeglasuren;

- uventede tilsetninger.

Hver runde godbit har en unik smak takket være den interessante tilsetningen til grunnleggende ingredienser. Dette kan være svart currant, mango, jordbær, kirsebær, kokosnøtt. Nyanser av Baileys, rom, amaretto. Pikante kombinasjoner av søtt med salt, kaffe, lavendel. Pakket inn i svart, melk eller hvit sjokolade, vekker en slik godbit de beste minnene og gir hyggelige opplevelser. En boks med sjokoladetrøfler er en hel samling av inntrykk. Du kan velge hvilke som helst smaker og selv sette sammen en gaveboks med godbiter.

Bestill sjokolade i Kjøbmandsgaarden Chocolate-butikken - og du vil garantert få kvalitetssøtsaker. Håndlaget av erfarne konditorer og innpakket i vakker emballasje, blir de en ekte gave. I katalogen finner du forskjellige typer sjokolade, mange varianter av trøfler, samt sjokoladeblomster og suvenirer. I gaveboksen kan du kombinere ikke bare godteri, men alle typer sjokoladeprodukter. Lag ditt eget sett med god stemning og gi det til dine kjære.